Color-B

Temps de joglars és un projecte transversal, obert en el temps i en l’espai, de caràcter acadèmic i divulgatiu, adreçat al públic en general i també a la comunitat científica, la qual finalitat és la difusió de la cultura de l’Edat Mitjana, a través d’accions artístiques, acadèmiques i participatives, tot posant un especial èmfasi en la qualitat de la seva programació.

Temps de joglars es un proyecto transversal, abierto en el tiempo y en el espacio, de carácter académico y divulgativo, dirigido al público en general y también a la comunidad científica, cuya finalidad es la difusión de la cultura de la Edad Media a través de acciones artísticas, académicas y participativas, prestando especial atención a la calidad de su programación. 


3 thoughts on “Temps de joglars

  1. Enric ha dit:

    Felicitacions sinceres per un projecte ben treballat, sense fissures, amb una idea perfectament definida i desglossada de manera exquisida vers els participants.
    És d’agrair que puguem trobar coses realment ben fetes, amb qualitat i sensibilitat indissolubles, amb mestratge i bon gust, amb rigor i perfectament entenedor.

    Enric

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.